Google onthult zijn eerste Chromebook met touchscreen Pixel

Googles aankondiging van zijn nieuwe vlaggenschip laptop Chromebook Pixel onthuld.

De Chromebook Pixel, with the price and weight of a MacBook Pro, it sure doesn´t do much beside sitting there looking cool... After spending months sitting next to it, I still cannot find a good use case for it...loopt het chromebesturingssysteem van Google en “is grotendeels gebouwd” door de webreus.De laptop heeft de Ivy bridge processoren van Intel, snelle 4G LTE verbinding en een hoge resolutiescherm doelend op het uitdagen van Apple.

Analisten zeggen dat de beweging een vers bod vertegenwoordigt om marktaandeel voor Chromebooks tegen machines te bouwen die Microsoft en Apple besturingssystemen lopen.Verschillende PC’S die geïnstalleerde software zoals Microsoft Word gebruiken, chrome OS lopen computers hun toepassingen door de de webbrowser van firma en slaan hun bestanden in de wolk op.

De internetreus vertelde de BBC het apparaat “werd grotendeels door Google gebouwd, met componenten die globaal zijn vervaardigd”.Geweldige resoluties op uw haarscherpe laptopscherm.

De 12.85in (32.64cm) van de laptop is de resolutie van tentoonstelling gelijkaardig naar de zogenaamde Netvlies Tentoonstelling van het MacBook bereik van Apple, mikte pixeldichtheidshoogtepunt genoeg voor het menselijke oog te hebben pixelation niet op te merken wanneer naar het scherm aan een typische bezichtigingsafstand te kijken.

 

“Deze Chromebook heeft de hoogste pixeldichtheid (239 pixels per inch) van laptopschermen op de markt vandaag,” zei het bedrijf. “Pakte met 4,3 miljoen pixels in, biedt de tentoonstelling scherpe tekst, sterke kleuren en extra-wijd bekijken van hoeken aan de ”

“Met een scherm dit rijke en aannemen, u wilt de hand uit steken en raakt het aan — zo wij voegden aanraking voor een meer immersive ervaring toe”.zijn wij klaar voor de cloud

Omhelzend van de wolk De eerste chrome-Aangedreven laptop, die door Samsung is gebouwd, ging verder verkoop in juni 2011. Verchrome laptops die gevolgde door Acer werden gemaakt, Lenovo en HP.

Maar tot nog toe heeft Chromebooks moeilijkheden gehad die Windows-Aangedreven computers uitdagen, zei CCS Inzichtanalist Geoff Blaber.Chromebooks heeft om relevantie tot op heden, gestoken tussen vergelijkbaar-geprijsde, maar vermaak-centraal tabletten gestreden – vele waarvan Androïde loopt – en functioneler PC’S,” zei hij.

“De nieuwe computer is niet het eindstation, maar Google zal hopen dat het als een vlaggenschipapparaat dient dat een halo heeft voor de bredere portefeuille”.Aanraken, aanraken en nog eens aanraken, touchscreens in 2013

Windows 8, lanceerde het laatstbesturingssysteem van Microsoft vorig jaar, heeft touchscreen capaciteiten.Dhr. Blaber zei: “Aanraking is nu doordringend over iedere berekenende categorie van telefoons naar dure PC’S.

“De uitdaging voor de Chromebook is die berekenen verplaatst naar tabletten terwijl de meeste consumenten nog niet helemaal de wolk in plaats van plaatselijke opslag omhelzen”.De eerste reviews van de Chromebook Pixel